Προφίλ

Από το 1980, στην Μάνου Κατράκη 10 στο δρόμο προς Φοινικιά λειτουργεί σε έναν πολύ όμορφο ιδιόκτητο χώρο 1000 τ.μ. το πρότυπο συνεργείο Γ. Καφαντάρης & Σ.Ι.Α. Mercedes Benz – Smart.

Με την είσοδό του ο επισκέπτης καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με ένα σύγχρονο συνεργείο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον ιδιοκτήτη, τον κύριο Γιώργο Καφαντάρη, ο οποίος ξεκινώντας τη δική του επιχείρηση πρωταρχικό στόχο είχε την διασφάλιση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τον πελάτη σε συνδυασμό με άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Η Γ. Καφαντάρης & Σ.Ι.Α ως εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes Benz – Smart αντιμετωπίζει κάθε πελάτη ξεχωριστά και εγγυάται για το αποτέλεσμα που παρέχει η επιχείρηση με την επισκευή.

Το άστρο της Mercedes Benz είναι αυτό που για πολλά χρόνια κινεί ΓΗ – ΟΥΡΑΝΟ – ΘΑΛΛΑΣΑ. Η εταιρία μας προσφέρει μια έξυπνη κίνηση με γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Mercedes Benz, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, τα οποία είναι αντάξια του αυτοκινήτου που εσείς επιλέξατε με γνώση, ευθύνη και σεβασμό στο πρόσωπό σας. Ταυτόχρονα όμως, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα (για την διάγνωση αλλά και την επισκευή χρησιμοποιούνται μηχανήματα και ειδικά εργαλεία τα οποία κάποιος βρίσκει μόνο σε κάθετες μονάδες ή εξουσιοδοτημένα συνεργεία) καθώς και η τεχνογνωσία και το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχει ασφάλεια στους πελάτες και εγγυημένο αποτέλεσμα.

 

Comments are closed.